U bent hier

Aquaspinning

Aquaspinning

Fietsen in het water
Aquaspinng is fietsen in het water. Met Aquaspinning heeft ZwemCentrum Kollum een fantastisch bewegingsprogramma voor jong en oud.
Aquaspinning gaat gepaard met stimulerende muziek. Bij Aquaspinning wordt er veel gevarieerd met allerlei bewegingsvormen waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van het drijfvermogen.

Resultaat door waterweerstand
Door de weerstand van het water is de training veel intensiever waardoor sneller resultaat wordt bereikt. Door het gepatenteerde draaimechanisme kan er zowel voor- als achteruit getrapt worden op de 'aquabike'. Het mechanisme kan wel voor een verzwaring van de fiets zorgen en met een ingenieus systeem kan weerstand opgewekt worden. Zo kan iedereen op zijn eigen niveau fietsen.

Goed voor conditie en blessurevrij
Aquaspinning is niet alleen geschikt voor mensen die aan hun figuur willen werken of hun gewicht wil reduceren, maar ook voor diegenen die na een blessure hun conditie weer op peil willen brengen. Voor ouderen is Aquaspinning eveneens een prima vorm van bewegen, omdat het net als zwemmen nagenoeg niet blessuregevoelig is.

Gezelligheid kent geen tijd
Na het zwemmen kunt u nog even gezellig napraten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Opgave via: https://kollum.easyswimportal.com/dmz/signup/7
of telefonisch 0511-544602

Wanneer? Elke dinsdag 20:30 uur - 21:00 uur