U bent hier

Baby- en peuterzwemmen

Samen met uw baby of peuter het water in

U gaat samen met uw baby of peuter het water in en begint met de eerste stappen van de zwemopleiding. Gezamenlijk leert u op een plezierige wijze uw baby of peuter vertrouwd te maken met het water. U als ouder vertolkt hierbij een grote rol. Een leukere activiteit voor uw kind op die leeftijd is nauwelijks denkbaar! Tijdens het Baby- en Peuterzwemmen leert het kind, door middel van allerlei spelletjes en oefeningen, plezier te hebben in het water. Wel even wennen, maar altijd vertrouwd want er gaat altijd een (groot)ouder mee het warme water in. Tijdens het Baby- en Peuterzwemmen wordt er volop gespetterd, gezongen en gespeeld.
Het water heeft naast een eerste stap richting zwemonderwijs, meerdere voordelen zoals een positieve invloed op de ontwikkeling van het kind. Denkt u hierbij aan de bevordering van de coördinatie en de motoriek.

De voordelen op een rij:

  • Wegnemen van een eventuele angst voor water bij het kind.
  • Het versterken van de band tussen ouder en kind.
  • Bevorderen van de motoriek, oriëntatie, coördinatie en de ademhaling.

Voor wie?
Uw kind is vanaf ongeveer 2 maanden welkom (na de eerste prikjes) samen met u of een grootouder. Uw kind blijft tot het ongeveer 3½ jaar oud is, waarna uw kind moeiteloos doorstroomt in het 'voorbereidend zwemonderwijs'. De oefeningen worden aangepast aan de leeftijd van uw kind en het water heeft continu de aangename temperatuur van minimaal 32 °C.

Tijd:
Vrijdag  11:15 - 11:45 uur
(Vanaf 11:00 uur kan er worden omgekleed in de kleedkamer) 

Tarieven:
12-badenkaart:  € 81,75  (de badenkaart is het gehele jaar geldig)

Opgave via: https://kollum.easyswimportal.com/dmz/signup/12
of telefonisch 0511-544602 

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Er wordt nimmer restitutie verleend.