U bent hier

Drijfpakje

Bij ZwemCentrum Kollum leert uw kind zwemmen in diep water. Dit doen we met behulp van een drijfpakje, in plaats van de tradionele drijfmiddelen. Het drijfpakje is van flexibel materiaal, voorzien van drijvers op de borst en de rug. En zit door verschillende maatvoeringen als gegoten.
Kinderen dragen het met veel plezier en vinden het superstoer dat ze geen 'bandjes' om hoeven. De drijvers zijn slim en veilig verwerkt in het pakje en wordt gedragen met de rits op de rug zodat uw kind het niet zelf kan uittrekken. We gebruiken drijfpakjes met CE-markering, dit geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen Europa.
Het drijfpakje is ontworpen om de veiligheid en vertrouwen van uw kind te vergroten, het bevordert het ontwikkelen van het watergevoel en verhoogt de beweeglijkheid van uw kind, zodat uw kind makkelijker, sneller en met meer plezier zal leren zwemmen.

Geen reddingsvest!
Het Drijfpakje is geen reddingsvest maar een zwemhulpmiddel. Indien het drijfvermogen door het Drijfpakje wordt geleverd zal uw kind niet worden gestimuleerd om zelf te bewegen wat niet de bedoeling is. Als uw kind eenmaal is gewend aan het Drijfpakje dan wordt met een lichte beweging van de benen en armen al voldoende opwaartse druk gecreëerd om te blijven drijven.

Onderhoud
Het Drijfpakje moet na gebruik handmatig gespoeld met schoon water en moet dan liggend drogen of uitgehangen. Beslist niet met wasmiddel in de wasmachine! Zo behoudt u het beste de vorm en de kleur van het Drijfpakje. 

privégebruik
Wij verkopen ook Drijfpakjes voor privégebruik á €32,50.