U bent hier

Missie van ons zwemcentrum

Leren zwemmen

In Nederland, en zeker in Friesland, wonen we vaak in de buurt van water. Nederlanders zoeken het water ook graag op in één van de vele zwembaden of recreatieplassen. Daarom is het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. Kinderen die leren zwemmen bij ZwemCentrum Kollum worden opgeleid voor het internationale geldend A-B-C zwemsurvival diploma van de ENVOZ.
Een speelse en kindvriendelijke manier van leren zwemmen. Met daarbij veel aandacht voor de begeleiding van uw kind en de communicatie naar u, als ouders, toe.

Individuele aandacht

Het bieden van gericht zwemonderwijs en zwemoefeningen voor iedereen op elk niveau in een zo comfortabel mogelijke ambiance. 
Wij staan voor zwemactiviteiten met individuele aandacht.
We streven er naar dat uw kind de aandacht ontvangt die u graag wilt. In plaats van de tradionele drijfmiddelen, maken wij tijdens zwemlessen gebruik van een zogenaamde Drijfpakje. Dit Drijfpakje bevordert het ontwikkelen van het watergevoel en verhoogd de beweeglijkheid van uw kind, zodat uw kind makkelijker, sneller en met meer plezier zal leren zwemmen.

ZwemCentrum Kollum staat voor kwaliteit voor uw kind.

  • instructeur/trice altijd in het water.
  • kleine groepjes (max. 7), hierdoor persoonlijke aandacht.
  • zuivering op natuurlijke wijze (80% minder allergische reacties).
  • aanpak op maat voor uw kind en voor u als ouder(s)/ verzorger(s).
  • water temperatuur minimaal 32 °C.
  • zwemmen en toekijken in een exclusieve ambiance.