U bent hier

Schrijf u vrijblijvend in

Vul het onderstaand formulier in om uw kind aan te melden voor de zwemlessen. Inschrijven is vrijblijvend en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen voor een kosteloze intake. Wij stellen het op prijs dat eventuele bijzonderheden met betrekking tot uw kind bij opgave worden vermeld. Wij kunnen dan, indien nodig, een 1 op 1 intake aanbieden.

Formulier inschrijven ZWEMLES / VOORBEREIDEND ZWEMMEN

Wachtlijst

ZwemCentrum Kollum werkt zonder wachtlijst. Na het invullen van het inschrijfformulier wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Wij gaan dan samen met u een afspraak maken voor een intake en tegelijkertijd kan er gekeken worden op welke dag uw kind gaat zwemmen.
 

Stichting Leergeld helpt!

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Via 103 lokale Leergeld stichtingen, die samen actief zijn in 266 Nederlandse gemeenten, biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. 

Om een aanvraag in te dienen, kunt u als ouder of verzorger, telefonisch of per e-mail contact opnemen met de lokale Leergeld stichting in uw gemeente.
Doe een aanvraag!